2017-03-18 06:00

2017-03-18 06:00

Fortsatt naiva flumdrömmar

KARLSTAD:

Svar till signaturen Agne (NWT 15/3):

Sluta att tala om vad folk ska tycka och lär dig vad demokrati är för något! Alla kanske inte vill bli en del av en grå massa som världsmedborgare. Motståndet till ett moskébygge grundar sig på faktiska hot.

Hela världen står i brand och ändå fortsätter en del politiker att drömma om en tillvaro där alla människor är goda och inga gränser finns. Men verkligheten ser annorlunda ut än naiva flumdrömmar.

En folkomröstning om ett moskébygge på Rud är direktdemokrati.

Svensk

Svar till signaturen Agne (NWT 15/3):

Sluta att tala om vad folk ska tycka och lär dig vad demokrati är för något! Alla kanske inte vill bli en del av en grå massa som världsmedborgare. Motståndet till ett moskébygge grundar sig på faktiska hot.

Hela världen står i brand och ändå fortsätter en del politiker att drömma om en tillvaro där alla människor är goda och inga gränser finns. Men verkligheten ser annorlunda ut än naiva flumdrömmar.

En folkomröstning om ett moskébygge på Rud är direktdemokrati.

Svensk

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.