2017-02-10 06:00

2017-02-10 06:00

Jaga varg med lösa hundar

Rovdjur:

Vi är många som funderar kring detta. Först gråter jägarna ut i medier om att deras fritid är förstörd på grund av vargen då de inte kan jaga med lösdrivande hund i skogarna längre. Nästa stund är det vargjakt och då jagar jägarna varg med lösdrivande hund !

Det är något som inte stämmer här! Kan någon kunnig jägare förklara för oss okunniga hur detta kan fungera. Eller ligger det ”en hund begravd” någonstans?

Amlin

Vi är många som funderar kring detta. Först gråter jägarna ut i medier om att deras fritid är förstörd på grund av vargen då de inte kan jaga med lösdrivande hund i skogarna längre. Nästa stund är det vargjakt och då jagar jägarna varg med lösdrivande hund !

Det är något som inte stämmer här! Kan någon kunnig jägare förklara för oss okunniga hur detta kan fungera. Eller ligger det ”en hund begravd” någonstans?

Amlin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.