2016-12-08 09:59

2016-12-08 09:59

MP:s politik är skadlig för landsbygden

POLITIK:

Replik till Per-Inge Lidén (NWT 8/12):

Jag håller fullständigt med dig om att det är trist att det finns ett behov av idiotindex. De som bär skulden till det är Miljöpartiet, som genom utpressning styr i flera kommuner, till exempel i Karlstad riskerar skatten att höjas bland annat på grund av vindsnurror och ej genomförd försäljning av kärnkraft i rätt tid: Hade den sålts hade ditt MP velat bort de pengarna på något för Karlstad onödigt.

MP:s politik är skadlig för Sveriges ekonomi och för landsbygden. Flygskatten torde medföra en stängning, eller i vart fall ett ännu större underskott, för vår lilla flygplats.

Om du och dina MP kompisar skärper er behövs inget idiotindex och demokratin kommer inte i fara. Som det är nu är demokratin redigt hotad. Dags för eftertanke hos MP till vad gäller tokerierna med vindsnurrorna i Vänern.

Ekonom Nilsson

Replik till Per-Inge Lidén (NWT 8/12):

Jag håller fullständigt med dig om att det är trist att det finns ett behov av idiotindex. De som bär skulden till det är Miljöpartiet, som genom utpressning styr i flera kommuner, till exempel i Karlstad riskerar skatten att höjas bland annat på grund av vindsnurror och ej genomförd försäljning av kärnkraft i rätt tid: Hade den sålts hade ditt MP velat bort de pengarna på något för Karlstad onödigt.

MP:s politik är skadlig för Sveriges ekonomi och för landsbygden. Flygskatten torde medföra en stängning, eller i vart fall ett ännu större underskott, för vår lilla flygplats.

Om du och dina MP kompisar skärper er behövs inget idiotindex och demokratin kommer inte i fara. Som det är nu är demokratin redigt hotad. Dags för eftertanke hos MP till vad gäller tokerierna med vindsnurrorna i Vänern.

Ekonom Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.