2016-11-24 06:00

2016-11-24 06:00

Ge Jonas Kruse egen rondell!

Grums:

Det är på tiden att Grums kommun belönar rallyföraren och TV-kommentatorn Jonas Kruse med att uppkalla en rondell i hans namn, kanske den i Nyängen? Kruse är duktig och påläst i TV samt är en fin representant för Värmland och framför allt Grums kommun. Utöver sina egna meriter har han matchat fram två juniorvärldsmästare i rally. I Trollhättan har man sedan länge en rondell uppkallad efter Erik Carlsson på taket, så varför ska inte Kruse få en i Grums. Lika självklart ska det vara med i rondell i Arvika uppkallad efter Per Eklund, i Glava efter Bräck och så vidare.

Motorsportintresserad

Det är på tiden att Grums kommun belönar rallyföraren och TV-kommentatorn Jonas Kruse med att uppkalla en rondell i hans namn, kanske den i Nyängen? Kruse är duktig och påläst i TV samt är en fin representant för Värmland och framför allt Grums kommun. Utöver sina egna meriter har han matchat fram två juniorvärldsmästare i rally. I Trollhättan har man sedan länge en rondell uppkallad efter Erik Carlsson på taket, så varför ska inte Kruse få en i Grums. Lika självklart ska det vara med i rondell i Arvika uppkallad efter Per Eklund, i Glava efter Bräck och så vidare.

Motorsportintresserad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.