2016-11-24 06:00

2016-11-24 06:00

Dags för betyg i uppförande?

Delmon Haffo:

Är det inte dags att införa betyg i uppförande och ordning i skolan nu? Jag tänker på Delmon Haffos påhopp för några dagar sedan. Vi måste lära våra barn och unga att respektera varandra. Klimatet i Sverige har blivit alldeles för tufft. Detta är även en uppgift för föräldrar att lära sina barn.

CF Molkom

Är det inte dags att införa betyg i uppförande och ordning i skolan nu? Jag tänker på Delmon Haffos påhopp för några dagar sedan. Vi måste lära våra barn och unga att respektera varandra. Klimatet i Sverige har blivit alldeles för tufft. Detta är även en uppgift för föräldrar att lära sina barn.

CF Molkom

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.