2016-10-17 06:00

2016-10-17 06:00

Träd och trädgårdsavfall samlas i allt större högar

KARLSTAD: Allt skräpigare på Stockfallet

BEDRÖVELSE.

Att det händer mycket med byggnation runt Stockfallet är i mångt och mycket bra för vårt område. Men det finns en baksida: det verkar som om en återvinningscentral har etablerats utefter Stormyrsgatan... massor med fällda träd, med ris och annat som har kastats i högarna.

Högarna har funnits under ett antal år, men har nu blivit större än tidigare. Varför tas de inte bort? Jag kan förstå att ett mellanlager behövs vid avverkning, men inte lager i väntan på bättre tider.

Nu har tydligen de boende i området upptäckt att det är bara att köra sina skottkärror med trädgårdsavfall till dessa högar. När man går omkring i skogsområdet och kommer ut på Stormyrsgatan så stärks uppfattningen att en tipp för trädgårdsavfall har bildats i stort sett längs hela gatan. Har man kommunen som förebild?

Vilka är det som styr över dessa högar, och vad gör kommunen för att området ska hållas efter? Varför tar man inte bort slyet som växer vid sidan av vägen, och rensar upp? Det ser bedrövligt ut nu!

Tommy Karlsson

Att det händer mycket med byggnation runt Stockfallet är i mångt och mycket bra för vårt område. Men det finns en baksida: det verkar som om en återvinningscentral har etablerats utefter Stormyrsgatan... massor med fällda träd, med ris och annat som har kastats i högarna.

Högarna har funnits under ett antal år, men har nu blivit större än tidigare. Varför tas de inte bort? Jag kan förstå att ett mellanlager behövs vid avverkning, men inte lager i väntan på bättre tider.

Nu har tydligen de boende i området upptäckt att det är bara att köra sina skottkärror med trädgårdsavfall till dessa högar. När man går omkring i skogsområdet och kommer ut på Stormyrsgatan så stärks uppfattningen att en tipp för trädgårdsavfall har bildats i stort sett längs hela gatan. Har man kommunen som förebild?

Vilka är det som styr över dessa högar, och vad gör kommunen för att området ska hållas efter? Varför tar man inte bort slyet som växer vid sidan av vägen, och rensar upp? Det ser bedrövligt ut nu!

Tommy Karlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.