2016-10-17 06:00

2016-10-17 06:00

Omröstning är det enda raka

SOTRREGION:

Det enda raka i frågan om storregion är en folkomröstning. För Värmlands del finns ingen fördel med att anslutas till Västra Götaland, allt kommer att dras dit. Det har aldrig gått att lita på politikerna, de talar bara för sig själva.

Monica o Bo Viklund

Norra Råda

Det enda raka i frågan om storregion är en folkomröstning. För Värmlands del finns ingen fördel med att anslutas till Västra Götaland, allt kommer att dras dit. Det har aldrig gått att lita på politikerna, de talar bara för sig själva.

Monica o Bo Viklund

Norra Råda

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.