2016-10-17 06:00

2016-10-17 06:00

Förklaringarna skiftar

KÖSYSTEM:

Kristina Nilssons insändare (NWT 14/10) om KBAB:s obegripliga kösystem var utmärkt! Jag vet inte om de ens själva förstår... Mig har de gett flera olika förklaringar när jag har frågat.

Inger

Kristina Nilssons insändare (NWT 14/10) om KBAB:s obegripliga kösystem var utmärkt! Jag vet inte om de ens själva förstår... Mig har de gett flera olika förklaringar när jag har frågat.

Inger

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.