2016-10-15 06:00

2016-10-15 06:00

Uppgifterna stämmer inte

GUBBFÖRBUD:

Svar till signaturen Lärare (NWT 14/10):

Jag har väldigt svårt att tro att du är lärare eftersom du inte har en enda källa som visar på det du påstår. Du kan söka på nätet, på lärarfackens sidor med mera. Det finns inte en enda skola som har infört förbud mot pepparkaksgubbar, varken i år eller tidigare år. Den enda anledningen till att de skulle saknas är att inget barn vill vara pepparkaksgubbe. Om du har fakta så ge oss källan!

Sören

Svar till signaturen Lärare (NWT 14/10):

Jag har väldigt svårt att tro att du är lärare eftersom du inte har en enda källa som visar på det du påstår. Du kan söka på nätet, på lärarfackens sidor med mera. Det finns inte en enda skola som har infört förbud mot pepparkaksgubbar, varken i år eller tidigare år. Den enda anledningen till att de skulle saknas är att inget barn vill vara pepparkaksgubbe. Om du har fakta så ge oss källan!

Sören

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.