2016-10-15 06:00

2016-10-15 06:00

Det blir svårt utan kontanter

BANKER:

Angående den avsomnande kontanthanteringen i bankerna:

Dels måste det ställa till det för turister och äldre som inte har tillgång till bankkort, dels har nu Myndigheten för samhällsskydd och beredskap uppmanat alla till att ha ordentligt med kontanter hemma för att ha vid olika katastrofscenarier.

Det kanske skall bli som i u-länder – det är bara dollarsedlar som gäller!

Anders Kumlien

Angående den avsomnande kontanthanteringen i bankerna:

Dels måste det ställa till det för turister och äldre som inte har tillgång till bankkort, dels har nu Myndigheten för samhällsskydd och beredskap uppmanat alla till att ha ordentligt med kontanter hemma för att ha vid olika katastrofscenarier.

Det kanske skall bli som i u-länder – det är bara dollarsedlar som gäller!

Anders Kumlien

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.