2016-10-14 14:05

2016-10-14 14:05

Korkade luciatåg

RASISM:

Så korkat! Vad har en pepparkaksgubbe i luciatåget med rasism att göra? Jag tar mig för pannan. Detta är något av det mest långsökta jag har läst!

Ann-Britt Hellborg

Så korkat! Vad har en pepparkaksgubbe i luciatåget med rasism att göra? Jag tar mig för pannan. Detta är något av det mest långsökta jag har läst!

Ann-Britt Hellborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.