2016-10-14 06:00

2016-10-14 06:00

Kalvruset – både dyrt och "billigt"

FRIIDROTT

Det 25:e Tjurruset har arrangerats i Karlstad, ett lopp som löparna och åskådarna verkar uppskatta.

Parallellt anordnar man också Kalvruset och Minikalvruset. Det sistnämnda ”marknadsfördes” på hemsidan som ett kul lopp för de minsta mellan 0 och 8 år, den korta banan cirka 300 meter och den längsta cirka 500 meter.” Anmäl ditt barn för endast 80 kr!”

Men vilket skämt, IF Göta!

Dels att småttingarna ens ska behöva betala, dels att de ska betala för er falska ”marknadsföring”. Den långa sträckan var max 150 meter och den korta kan inte varit mer än 100 meter. Det var över snabbare än det ens hade börjat.

Som pappa till en treåring var det ganska pinsamt agerat av er, IF Göta. Istället hade kunnat gjort detta lopp till en kul grej på exempelvis gräsplanen vid målet, där de minsta fått upplevt roligare hinder än att sicksacka i en barrskogsdunge utan åskådare! Det handlar väl om att väcka intresse och nyfikenhet hos barnen, snarare än att på ett desperat sätt tjäna pengar på en målgrupp som är vår framtid.

Billigt och riktigt pinsamt, IF Göta!

En eloge dock till de peppiga tjejerna vid uppvärmningen och de utklädda kalvarna som var ett roligt inslag!


"Magnus"

 

Det 25:e Tjurruset har arrangerats i Karlstad, ett lopp som löparna och åskådarna verkar uppskatta.

Parallellt anordnar man också Kalvruset och Minikalvruset. Det sistnämnda ”marknadsfördes” på hemsidan som ett kul lopp för de minsta mellan 0 och 8 år, den korta banan cirka 300 meter och den längsta cirka 500 meter.” Anmäl ditt barn för endast 80 kr!”

Men vilket skämt, IF Göta!

Dels att småttingarna ens ska behöva betala, dels att de ska betala för er falska ”marknadsföring”. Den långa sträckan var max 150 meter och den korta kan inte varit mer än 100 meter. Det var över snabbare än det ens hade börjat.

Som pappa till en treåring var det ganska pinsamt agerat av er, IF Göta. Istället hade kunnat gjort detta lopp till en kul grej på exempelvis gräsplanen vid målet, där de minsta fått upplevt roligare hinder än att sicksacka i en barrskogsdunge utan åskådare! Det handlar väl om att väcka intresse och nyfikenhet hos barnen, snarare än att på ett desperat sätt tjäna pengar på en målgrupp som är vår framtid.

Billigt och riktigt pinsamt, IF Göta!

En eloge dock till de peppiga tjejerna vid uppvärmningen och de utklädda kalvarna som var ett roligt inslag!


"Magnus"

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.