2016-10-14 06:00

2016-10-14 06:00

Hur tänker en rökare?

DÖDLIGT:

Jag är en tjej i högstadiet som har märkt att det är många som röker. Varför köper man ett paket som det står att rökning dödar på? För det första kan man få dåliga lungor, till och med få lungcancer, för det andra blir man lättare sjuk och dessutom det skadar andra som tvingas bli passiva rökare.

Alla affärer borde sluta sälja tobaksvaror. Ingen mår bra av att röka, man skadar bara sig själv och andra.

Rökfria tjejen

Jag är en tjej i högstadiet som har märkt att det är många som röker. Varför köper man ett paket som det står att rökning dödar på? För det första kan man få dåliga lungor, till och med få lungcancer, för det andra blir man lättare sjuk och dessutom det skadar andra som tvingas bli passiva rökare.

Alla affärer borde sluta sälja tobaksvaror. Ingen mår bra av att röka, man skadar bara sig själv och andra.

Rökfria tjejen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.