2016-10-14 14:14

2016-10-14 14:14

Är våra kugghjul hela?

LIVET:

Om en enda kugge fattas i våra livs kugghjul, så slås hela kugghjulet sönder och samman.

Kyrkorna har mer och mer blivit underhållningscentra, men skulle egentligen vara en plats där det vore lättare för trasiga människor att bli slussade till ett möte med vår skapare. Då, när en människa tar beslutet att låta Jesus Kristus överta platsen i våra hjärtan, med ett kraftigfullt tydligt ja, kommer glädjesångerna av sig själva.

Det viktigaste valet i vårt liv! Varför då? säger vi i vår enfald.

Matteusevangeliet beskriver hur viktig det är att vi förstår att det finns många onda andar som försöker ta plats i våra hjärtan: när en oren ande har farit ut ur en människa, vandrar han omkring i ökentrakter och söker efter ro, men finner ingen. Då säger han: jag vill vända tillbaka till mitt hus, som jag gick ut ifrån. Och när han kommer dit och finner det städat och prytt, då går han iväg och tar med sig sju andra andar, som är värre än han själv; och så blir det för den människan det sista värre än det första.

Ondskan har alltid haft många möjligheter att förstöra människan, speciellt våra barns framtid, med droger, knasiga ideologier och naturförstöring. På senare tid tillåts även nätpedofiler skända barn genom deras datorer.

Då, vid själva omvändelsefasen, är det viktigt att vi helhjärtat säger vårt ja till Jesus Kristus, som direkt tar platsen i vårt hjärta, som kallas pånyttfödelse. Det är inget religiöst krångel, bara ett nytt liv! Det gör inte ont, bara gott!

Hans Wirgård

Om en enda kugge fattas i våra livs kugghjul, så slås hela kugghjulet sönder och samman.

Kyrkorna har mer och mer blivit underhållningscentra, men skulle egentligen vara en plats där det vore lättare för trasiga människor att bli slussade till ett möte med vår skapare. Då, när en människa tar beslutet att låta Jesus Kristus överta platsen i våra hjärtan, med ett kraftigfullt tydligt ja, kommer glädjesångerna av sig själva.

Det viktigaste valet i vårt liv! Varför då? säger vi i vår enfald.

Matteusevangeliet beskriver hur viktig det är att vi förstår att det finns många onda andar som försöker ta plats i våra hjärtan: när en oren ande har farit ut ur en människa, vandrar han omkring i ökentrakter och söker efter ro, men finner ingen. Då säger han: jag vill vända tillbaka till mitt hus, som jag gick ut ifrån. Och när han kommer dit och finner det städat och prytt, då går han iväg och tar med sig sju andra andar, som är värre än han själv; och så blir det för den människan det sista värre än det första.

Ondskan har alltid haft många möjligheter att förstöra människan, speciellt våra barns framtid, med droger, knasiga ideologier och naturförstöring. På senare tid tillåts även nätpedofiler skända barn genom deras datorer.

Då, vid själva omvändelsefasen, är det viktigt att vi helhjärtat säger vårt ja till Jesus Kristus, som direkt tar platsen i vårt hjärta, som kallas pånyttfödelse. Det är inget religiöst krångel, bara ett nytt liv! Det gör inte ont, bara gott!

Hans Wirgård

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.