2016-10-12 11:02

2016-10-12 11:02

Diskriminering

INSÄNDARE

Såg att Jan Björklund ville att Stefan Löfven ska bjuda in SD till politiska samtal över blockgränserna, men för Löfven är detta otänkbart och samma sak hände på partiledardebatten i söndags där han även kallade SD för ett nazistparti. Hur kan han då regera med stöd av kommunisterna (Vänsterpartiet)? Vilken är skillnaden?

Inge i Halla

som fortfarande vill tro på ett bra samhälle

Såg att Jan Björklund ville att Stefan Löfven ska bjuda in SD till politiska samtal över blockgränserna, men för Löfven är detta otänkbart och samma sak hände på partiledardebatten i söndags där han även kallade SD för ett nazistparti. Hur kan han då regera med stöd av kommunisterna (Vänsterpartiet)? Vilken är skillnaden?

Inge i Halla

som fortfarande vill tro på ett bra samhälle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.