2016-10-10 06:00

2016-10-10 06:00

Storregionen kan göra att hertigparet förlorar titlarna

VÄRMLAND: Orolig för de vindar som blåser

POLITIK.

Jag tycker inte om det som håller på att ske nu! Varför ska vi i Värmland slås ihop med ett annat län? Och vårt kära hertigpar, prins Carl Philip och prinsessan Sofia, ska de nu bli av med sina titlar? Jag kan då inte tro att det kommer att bli något bättre med denna regionsammanslagning!

Jag vill behålla Värmland orört, som det är, och jag vill också att vi får behålla vårt fina prins- och hertigpar, som representerar sitt län så bra!

Besviken på de bestämmande

Jag tycker inte om det som håller på att ske nu! Varför ska vi i Värmland slås ihop med ett annat län? Och vårt kära hertigpar, prins Carl Philip och prinsessan Sofia, ska de nu bli av med sina titlar? Jag kan då inte tro att det kommer att bli något bättre med denna regionsammanslagning!

Jag vill behålla Värmland orört, som det är, och jag vill också att vi får behålla vårt fina prins- och hertigpar, som representerar sitt län så bra!

Besviken på de bestämmande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.