2016-10-10 06:00

2016-10-10 10:50

Saluhallen är som ett snabbköp

INDUSTRIMAT:

Jag håller med insändarskribenten i NWT 6/10 om att det vore bra att få en riktig saluhall med ”mathantverkare” i Karlstad, i stället för det tråkiga snabbköp som man nu har öppnat i fina lokaler. Säkert finns det bland våra invandrare fler skickliga matlagare än bland oss svenskar, som har blivit industrimatätare.

Saluhallsentusiast

Jag håller med insändarskribenten i NWT 6/10 om att det vore bra att få en riktig saluhall med ”mathantverkare” i Karlstad, i stället för det tråkiga snabbköp som man nu har öppnat i fina lokaler. Säkert finns det bland våra invandrare fler skickliga matlagare än bland oss svenskar, som har blivit industrimatätare.

Saluhallsentusiast

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.