2016-10-10 15:52

2016-10-10 15:52

Säkerhetsintyg vid sex

FRISKRIVNING:

Nu är det återigen dags att justera sexualbrottslagen. Det märkliga är att det alltid måste ske på ett sätt så att våra jurister inte ska bli arbetslösa. Jag har utformat ett säkerhetsintyg, som är mer heltäckande än lagen och som kan kopieras och användas vid nästa utekväll:

”Härmed bekräftas att jag, undertecknad kvinna, som står i begrepp att ha samlag med N N, har uppnått lagstadgad ålder, är vid mina sinnens bruk och inte under inflytande av sprit eller narkotika. Jag har inte heller utsatts för påtryckningar, hot eller löften för att övertalas till sexuellt umgänge. Jag är på intet sätt rädd för honom och förväntar mig inte heller att gifta mig med honom. Jag har ingen aning om han är gift eller inte, och det bryr jag mig för övrigt inte om. Jag varken sover eller är berusad, och jag tänker inleda detta förhållande med honom för att jag, liksom han, tycker om det, och om jag får full tillfredsställelse, vilket jag förväntar mig, är jag villig att fortsätta detta förhållande. Vidare förklarar jag att jag aldrig kommer att vittna mot honom eller dra honom inför domstol.

Undertecknat innan jag hoppar i säng.

Fullständigt namn: ...

Adress: ...”

Omtänksam Skattkärrsbo

Nu är det återigen dags att justera sexualbrottslagen. Det märkliga är att det alltid måste ske på ett sätt så att våra jurister inte ska bli arbetslösa. Jag har utformat ett säkerhetsintyg, som är mer heltäckande än lagen och som kan kopieras och användas vid nästa utekväll:

”Härmed bekräftas att jag, undertecknad kvinna, som står i begrepp att ha samlag med N N, har uppnått lagstadgad ålder, är vid mina sinnens bruk och inte under inflytande av sprit eller narkotika. Jag har inte heller utsatts för påtryckningar, hot eller löften för att övertalas till sexuellt umgänge. Jag är på intet sätt rädd för honom och förväntar mig inte heller att gifta mig med honom. Jag har ingen aning om han är gift eller inte, och det bryr jag mig för övrigt inte om. Jag varken sover eller är berusad, och jag tänker inleda detta förhållande med honom för att jag, liksom han, tycker om det, och om jag får full tillfredsställelse, vilket jag förväntar mig, är jag villig att fortsätta detta förhållande. Vidare förklarar jag att jag aldrig kommer att vittna mot honom eller dra honom inför domstol.

Undertecknat innan jag hoppar i säng.

Fullständigt namn: ...

Adress: ...”

Omtänksam Skattkärrsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.