2016-10-10 15:44

2016-10-10 15:44

Gospel gjorde reklam för Värmland

FAGERÅS:

Glad, upprymd, ödmjuk och stolt! Så känner jag mig i dag. Gospelfestival i Fagerås har levererat och den genomfördes den 8 oktober på en helt fantastisk lördag. Astrid Lindgren skulle ha beskrivit dagen att nu har vi tagit tabberas på gospelmusik och gulaschsoppa. Hon hade även gillat att det samlades in 4 891 kr till Världens Barn.

Ett stort tack till Blues & Love, Carlstad Traditional Jazz Band, Jankas Blågräs, Goba Gospel, Gson Gospel, Isabella Lundgren, Neighbourhood Gospel, Nouveau, Nysund Gent Quartet, Second Line Jazzband och The Poppers som gjorde att musikutbudet fulländades på de drygt 30 konserterna som genomfördes; till tolv föreningar, frivilliga och sponsorer i vårt närområde som samarbetade mot samma mål; och ett sjungande gungade tack till all publik, som gjorde dagen till en folkfest.

Jag vet inte om någon från Region Värmland var var med bland besökarna men jag vet att folk åkte från Stockholm, Dalarna, Göteborg, Västergötland, Östergötland, Skåne, Halland och från alla hörn och kanter av Värmland för att komma till Fagerås.

Nu kan vi snacka reklam för Värmland!

Trots flera försök har vi hittills inte lyckats få någon kulturansökan beviljad av Region Värmland. Kanske samlar jag kraft och söker till nästa års gospelfestival i Fagerås. Jag ska fundera på det.

Annika Söderström

Planeringsgruppen för

Glad, upprymd, ödmjuk och stolt! Så känner jag mig i dag. Gospelfestival i Fagerås har levererat och den genomfördes den 8 oktober på en helt fantastisk lördag. Astrid Lindgren skulle ha beskrivit dagen att nu har vi tagit tabberas på gospelmusik och gulaschsoppa. Hon hade även gillat att det samlades in 4 891 kr till Världens Barn.

Ett stort tack till Blues & Love, Carlstad Traditional Jazz Band, Jankas Blågräs, Goba Gospel, Gson Gospel, Isabella Lundgren, Neighbourhood Gospel, Nouveau, Nysund Gent Quartet, Second Line Jazzband och The Poppers som gjorde att musikutbudet fulländades på de drygt 30 konserterna som genomfördes; till tolv föreningar, frivilliga och sponsorer i vårt närområde som samarbetade mot samma mål; och ett sjungande gungade tack till all publik, som gjorde dagen till en folkfest.

Jag vet inte om någon från Region Värmland var var med bland besökarna men jag vet att folk åkte från Stockholm, Dalarna, Göteborg, Västergötland, Östergötland, Skåne, Halland och från alla hörn och kanter av Värmland för att komma till Fagerås.

Nu kan vi snacka reklam för Värmland!

Trots flera försök har vi hittills inte lyckats få någon kulturansökan beviljad av Region Värmland. Kanske samlar jag kraft och söker till nästa års gospelfestival i Fagerås. Jag ska fundera på det.

Annika Söderström

Planeringsgruppen för

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.