2016-10-08 06:00

2016-10-08 06:00

Moderaterna favoriserar få

HAMMARÖ:

Moderaterna på Hammarö verkar återigen satsa på att bli ett marginaliserat parti och enbart agera som megafon för boende på Tye, med agerandet för bordläggning av den nya detaljplanen i fullmäktige.

Var finns engagemanget och intresset för att ta hänsyn till övriga delar av väljarkåren? Vilka motiv kan finnas för att på detta sätt favorisera ett fåtal? Det kan knappast ge ett tillskott av nya väljare vid nästa val.

Tveksam moderat

Moderaterna på Hammarö verkar återigen satsa på att bli ett marginaliserat parti och enbart agera som megafon för boende på Tye, med agerandet för bordläggning av den nya detaljplanen i fullmäktige.

Var finns engagemanget och intresset för att ta hänsyn till övriga delar av väljarkåren? Vilka motiv kan finnas för att på detta sätt favorisera ett fåtal? Det kan knappast ge ett tillskott av nya väljare vid nästa val.

Tveksam moderat

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.