2016-10-07 10:17

2016-10-07 10:17

Undringar om kommunens parkeringsvakter

KARLSTAD:

Jag undrar om Karlstads kommuns parkeringsvakter har kommit på ett nytt sätt att få in pengar till kassan. I dag fick jag en bot på 200 kronor för att ha ”parkerat fordon utan att visa att avgift eller motsvarande är betald”. Jag hade betalat med easypark och lagt en easypark-dekal i framrutan, precis som man ska göra. Man kan undra hur jag skulle ha markerat så att parkeringsvakten förstått/sett denna... Kanske borde jag ha skrivit ut en dekal på en gånger en meter, eller...?

Jag har även noterat att det helt plötsligt har skyltats om på Herrhagen så att de veckodagar och veckor som det förut varit parkeringsförbud på, har bytts ut mot andra dagar och veckor. Ett bra sätt för att kunna lappa de boende som har vant sig vid att det vissa dagar varit förbud mot parkering och inte riktigt noterat att det bytt dag och vecka på skylten...

Undrar om de har för lite pengar i kaffekassan och behöver förnya sig för att få in lite mer.

Jäkligt dyr parkering blev det

Jag undrar om Karlstads kommuns parkeringsvakter har kommit på ett nytt sätt att få in pengar till kassan. I dag fick jag en bot på 200 kronor för att ha ”parkerat fordon utan att visa att avgift eller motsvarande är betald”. Jag hade betalat med easypark och lagt en easypark-dekal i framrutan, precis som man ska göra. Man kan undra hur jag skulle ha markerat så att parkeringsvakten förstått/sett denna... Kanske borde jag ha skrivit ut en dekal på en gånger en meter, eller...?

Jag har även noterat att det helt plötsligt har skyltats om på Herrhagen så att de veckodagar och veckor som det förut varit parkeringsförbud på, har bytts ut mot andra dagar och veckor. Ett bra sätt för att kunna lappa de boende som har vant sig vid att det vissa dagar varit förbud mot parkering och inte riktigt noterat att det bytt dag och vecka på skylten...

Undrar om de har för lite pengar i kaffekassan och behöver förnya sig för att få in lite mer.

Jäkligt dyr parkering blev det

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.