2016-10-07 06:00

2016-10-07 06:00

Sly och ogräs är borta

HERRGÅRDSFINT:

Jag blev så glad när jag fick se att allt sly och ogräs längs muren mot parken vid Färjestad herrgård i Karlstad har tagits bort. Det har sett förskräckligt ut där i många år. Nu rätas också den gamla muren upp. Bra jobbat!

Monika Eriksson

Jag blev så glad när jag fick se att allt sly och ogräs längs muren mot parken vid Färjestad herrgård i Karlstad har tagits bort. Det har sett förskräckligt ut där i många år. Nu rätas också den gamla muren upp. Bra jobbat!

Monika Eriksson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.