2016-10-07 11:43

2016-10-07 11:43

För lite p-böter

KARLSTAD:

Tänk om Karlstads kommun var lika effektiv som Securitas när det gäller parkeringen vid Bryggudden. Då hade kommunen säkert fått in flera hundra tusen i böter. Det är parkeringsförbud på Bergendorffsgatan, men från maj till nu står bilar där varje dag. Någon gång ibland är kommunen där och sätter en lapp. Ska det vara så?

Observant

Tänk om Karlstads kommun var lika effektiv som Securitas när det gäller parkeringen vid Bryggudden. Då hade kommunen säkert fått in flera hundra tusen i böter. Det är parkeringsförbud på Bergendorffsgatan, men från maj till nu står bilar där varje dag. Någon gång ibland är kommunen där och sätter en lapp. Ska det vara så?

Observant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.