2016-10-05 06:00

2016-10-05 06:00

Motbjudande reklam i rutan

TV:

Jag tycker synd om alla människor, speciellt ungdomar, som matas med reklam för spelbolag, bolag med mer eller mindre löjliga namn.

Jag roade mig att notera hur många olika spelbolag som dök upp under en enda reklampaus på tv:s kanal 5 en kväll. Hela åtta olika spelbolag hade reklam i rutan under cirka fem minuter...

Be Wa

Jag tycker synd om alla människor, speciellt ungdomar, som matas med reklam för spelbolag, bolag med mer eller mindre löjliga namn.

Jag roade mig att notera hur många olika spelbolag som dök upp under en enda reklampaus på tv:s kanal 5 en kväll. Hela åtta olika spelbolag hade reklam i rutan under cirka fem minuter...

Be Wa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.