2016-10-05 06:00

2016-10-05 06:00

Många som tycker sig veta

MOSKÉ:

Det var en väldans kritik moskébygget på Rud – och väldigt många förståsigpåare... Att kristna har förföljt och dödat andra över hela världen är sant. Men muslimerna har också gjort det – och gör det dessutom fortfarande, 900 år efter korsriddarnas härjningar. Vi lever i 2000-talet nu...

Man kanske ska bygga en moské där det bor många som är intresserade av att besöka den.

Oslo

Det var en väldans kritik moskébygget på Rud – och väldigt många förståsigpåare... Att kristna har förföljt och dödat andra över hela världen är sant. Men muslimerna har också gjort det – och gör det dessutom fortfarande, 900 år efter korsriddarnas härjningar. Vi lever i 2000-talet nu...

Man kanske ska bygga en moské där det bor många som är intresserade av att besöka den.

Oslo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.