2016-10-04 06:00

2016-10-04 06:00

Inga fakta från verkligheten

MOSKÉBYGGE:

Svar till signaturen Arg Rudsbo (NWT 1/10):

Jag vet inte var du har hämtat dina fakta men det verkar knappast vara i verkligheten. Alla nu verkande religioner i Sverige har sina byggnader i form av samlingssalar, kyrkor och tempel, så även i Värmland.

Var de massiva protesterna du talar om ägde rum ställer jag mig frågande till eftersom de inte har märkts av.

Så till det viktigaste: muslimer är de som drabbas allra hårdast av den terror som utövas med religion som alibi. Majoriteten av världens nästan två miljarder muslimer fördömer den så kallade tolkning som IS gör av Koranen. De två världsreligionerna har i alla tider använts som alibi för att terrorisera människor och det gäller även kristendomen. Läs på innan du påstår saker!

Öppensinnad Karlstadbo

Svar till signaturen Arg Rudsbo (NWT 1/10):

Jag vet inte var du har hämtat dina fakta men det verkar knappast vara i verkligheten. Alla nu verkande religioner i Sverige har sina byggnader i form av samlingssalar, kyrkor och tempel, så även i Värmland.

Var de massiva protesterna du talar om ägde rum ställer jag mig frågande till eftersom de inte har märkts av.

Så till det viktigaste: muslimer är de som drabbas allra hårdast av den terror som utövas med religion som alibi. Majoriteten av världens nästan två miljarder muslimer fördömer den så kallade tolkning som IS gör av Koranen. De två världsreligionerna har i alla tider använts som alibi för att terrorisera människor och det gäller även kristendomen. Läs på innan du påstår saker!

Öppensinnad Karlstadbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.