2016-10-04 06:00

2016-10-04 06:00

Har missat hela poängen

RESTAURANGRAMP:

Replik till signaturen Wheelie (NWT 1/10):

Det var tråkigt att du blir upprörd över min insändare. Jag tror att du har missat hela poängen. Jag är varken arg eller irriterad på restaurangägaren, det hoppas jag att du vill förstå. Tvärtom anser jag att hen inte ska behöva köpa en ramp för egna pengar utan att detta ska ligga på fastighetsägaren och kommunen. Nu kommer ju detta att lösa sig, enligt kommunen. Till sist lovar dig att min galla mår utmärkt!

Kerstin Leufvén

Replik till signaturen Wheelie (NWT 1/10):

Det var tråkigt att du blir upprörd över min insändare. Jag tror att du har missat hela poängen. Jag är varken arg eller irriterad på restaurangägaren, det hoppas jag att du vill förstå. Tvärtom anser jag att hen inte ska behöva köpa en ramp för egna pengar utan att detta ska ligga på fastighetsägaren och kommunen. Nu kommer ju detta att lösa sig, enligt kommunen. Till sist lovar dig att min galla mår utmärkt!

Kerstin Leufvén

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.