2016-10-04 14:39

2016-10-04 14:39

First Camps nonchalans är oförlåtlig

SKUTBERGET:

Replik till Mats Ahrén (NWT 4/10):

Jag ställer jag mig frågande till dina åsikter. Besökte du Skutberget i Karlstad någon gång under alla dessa år som förfallet pågick? I så fall borde du ju ha tagit itu med First Camps ointresse att sköta området, som nu vittnar om alla fel och brister.

Du var inte nöjd. Nej, det var inte turister och vi friluftsbesökare heller! First Camps nonchalans är oförlåtlig, och vittnar om en låt-gå-mentalitet. Du satsar 3,8 miljoner kronor på elljusspåret och månar om barn och unga. Ja, tanken är bra, men det uppväxande släktet nu i dataåldern verkar ha sitt intresse vid surfplattan och datorn. Att motion kan ge både hälsa och skönhet åt människor glöms visst bort av dessa.

Ta hälften av dina 3,8 miljoner och lägg på personer som verkligen har Skutbergets bästa för ögonen! Och som ger heder åt eldsjälen Anders Forsell, som skapade Skutbergets fritidsanläggning där vi har haft ett stort utbyte genom åren.

Nu när First Camp, som du säger har upphört, borde området få en chans till ett annat utseende, men vi tror inte det blir så igen. Tidens gång känns redan av när man parkerar bilen där, tyvärr!

Undrande

Replik till Mats Ahrén (NWT 4/10):

Jag ställer jag mig frågande till dina åsikter. Besökte du Skutberget i Karlstad någon gång under alla dessa år som förfallet pågick? I så fall borde du ju ha tagit itu med First Camps ointresse att sköta området, som nu vittnar om alla fel och brister.

Du var inte nöjd. Nej, det var inte turister och vi friluftsbesökare heller! First Camps nonchalans är oförlåtlig, och vittnar om en låt-gå-mentalitet. Du satsar 3,8 miljoner kronor på elljusspåret och månar om barn och unga. Ja, tanken är bra, men det uppväxande släktet nu i dataåldern verkar ha sitt intresse vid surfplattan och datorn. Att motion kan ge både hälsa och skönhet åt människor glöms visst bort av dessa.

Ta hälften av dina 3,8 miljoner och lägg på personer som verkligen har Skutbergets bästa för ögonen! Och som ger heder åt eldsjälen Anders Forsell, som skapade Skutbergets fritidsanläggning där vi har haft ett stort utbyte genom åren.

Nu när First Camp, som du säger har upphört, borde området få en chans till ett annat utseende, men vi tror inte det blir så igen. Tidens gång känns redan av när man parkerar bilen där, tyvärr!

Undrande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.