2016-10-03 06:00

2016-10-03 06:00

Tankar om julens klappar

MUSEALT:

Apropå att den tilltänkta ”julklappen” till allmänheten i form av en ny basutställning på Värmlands museum sprack, så undrar man om ledningen lyckas med att upprätthålla traditionen med att ge några anställda en ”julklapp” även i år – ett skrivet papper som det står uppsägning på?

Julvän

Apropå att den tilltänkta ”julklappen” till allmänheten i form av en ny basutställning på Värmlands museum sprack, så undrar man om ledningen lyckas med att upprätthålla traditionen med att ge några anställda en ”julklapp” även i år – ett skrivet papper som det står uppsägning på?

Julvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.