2016-10-03 06:00

2016-10-03 06:00

Dyrt och krångligt

ADOPTION:

Svar till Elise Edgren (NWT 30/9):

I vår familj känner vi många som, precis som vi, har sett som första alternativ att vända sig till ett katthem när man vill skaffa katt. Men då det visar sig vara ett mycket dyrt och krångligt alternativ är det inte så konstigt att man väljer att köpa sina katter av privatpersoner i stället. Jag betvivlar inte att katthemmens intentioner är de bästa, men resultatet blir magert om man väljer det omständliga och kostsamma adoptionsförfarande som man gör i dag.

Kattmatte

Svar till Elise Edgren (NWT 30/9):

I vår familj känner vi många som, precis som vi, har sett som första alternativ att vända sig till ett katthem när man vill skaffa katt. Men då det visar sig vara ett mycket dyrt och krångligt alternativ är det inte så konstigt att man väljer att köpa sina katter av privatpersoner i stället. Jag betvivlar inte att katthemmens intentioner är de bästa, men resultatet blir magert om man väljer det omständliga och kostsamma adoptionsförfarande som man gör i dag.

Kattmatte

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.