2016-10-03 06:00

2016-10-03 06:00

Alliansregeringen föreslog en höjning

PENSIONSÅLDER:

Svar till signaturen Micke i Molkom (NWT 27/9): Det är viktigt att inte glömma att förslaget om höjd pensionsålder och försäkringskassans hetsjakt var något som kom under Alliansregeringen och Reinfeldt.

Sören i Edsvalla

Svar till signaturen Micke i Molkom (NWT 27/9): Det är viktigt att inte glömma att förslaget om höjd pensionsålder och försäkringskassans hetsjakt var något som kom under Alliansregeringen och Reinfeldt.

Sören i Edsvalla

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.