2016-10-01 06:00

2016-10-01 06:00

Ramp för rullstolar är försenad

KARLSTAD:

Svar till Kerstin Leufvén (NWT 28/9):

Lunchstället i Saluhallen som du klagar på har beställt ramp, men leveransen är tyvärr försenad. Det beskedet fick vi den 26/9, troligen samma dag som du var där. Fick du verkligen inte samma besked som jag fick, när du pratade med personalen?

Se möjligheter i stället för problem, prata med omgivningen så blir allt så mycket trevligare och gallan mår bättre.

Wheelie

Svar till Kerstin Leufvén (NWT 28/9):

Lunchstället i Saluhallen som du klagar på har beställt ramp, men leveransen är tyvärr försenad. Det beskedet fick vi den 26/9, troligen samma dag som du var där. Fick du verkligen inte samma besked som jag fick, när du pratade med personalen?

Se möjligheter i stället för problem, prata med omgivningen så blir allt så mycket trevligare och gallan mår bättre.

Wheelie

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.