2016-10-01 06:00

2016-10-01 06:00

Ordna en tunnel under järnvägen

SKÅRE:

Nu är det hög tid att bygga en tunnel under järnvägen i Skåre Centrum! Många barn och vuxna kommer för sent till skola och jobb för att de måste vänta på tåget. Och ibland kommer det inte ens ett tåg när bommarna gått ned... Snart blir någon så arg och förtvivlad att vederbörande kör rakt igenom bommarna. Eller tänk om ett barn skulle få för sig att springa under bommarna och blir påkörd av ett framrusande tåg...

Dessutom har vi en negativ miljöpåverkan när bilarna står och brummar i onödan.

Nu måste vi Skårebor försöka påverka kommunen! Skriv en protestlista och sätt upp i affären och skicka in brev till kommunen, för här behövs en ändring!

Upprörd Skårebo

Nu är det hög tid att bygga en tunnel under järnvägen i Skåre Centrum! Många barn och vuxna kommer för sent till skola och jobb för att de måste vänta på tåget. Och ibland kommer det inte ens ett tåg när bommarna gått ned... Snart blir någon så arg och förtvivlad att vederbörande kör rakt igenom bommarna. Eller tänk om ett barn skulle få för sig att springa under bommarna och blir påkörd av ett framrusande tåg...

Dessutom har vi en negativ miljöpåverkan när bilarna står och brummar i onödan.

Nu måste vi Skårebor försöka påverka kommunen! Skriv en protestlista och sätt upp i affären och skicka in brev till kommunen, för här behövs en ändring!

Upprörd Skårebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.