2016-10-01 06:00

2016-10-01 06:00

Maskinerna var mycket bättre förr

TVÄTT:

Enligt konsumenttidningen Råd & Röns tester får alla nya tvättmaskiner beläggningar som ger bakterieväxt och gör att tvätten luktar illa. De nya maskinerna kan varken tvätta eller skölja tvätten ren vid normal användning av grundprogrammen.

Tidningen föreslår att man alltid ska köra ett extra sköljprogram och ha ättika i sköljmedelsfacket samt köra maskinerna i 90 grader – utan tvätt men med ättika då och då.

Med en ny tvättmaskin får man således vika helgerna till det omständliga och tidsödande arbetet med att få familjens kläder rena – och sedan tvättmaskinen ren.Allt som till alldeles nyligen gick så lätt och enkelt i gamla maskiner...

Besviken tvätterska

Enligt konsumenttidningen Råd & Röns tester får alla nya tvättmaskiner beläggningar som ger bakterieväxt och gör att tvätten luktar illa. De nya maskinerna kan varken tvätta eller skölja tvätten ren vid normal användning av grundprogrammen.

Tidningen föreslår att man alltid ska köra ett extra sköljprogram och ha ättika i sköljmedelsfacket samt köra maskinerna i 90 grader – utan tvätt men med ättika då och då.

Med en ny tvättmaskin får man således vika helgerna till det omständliga och tidsödande arbetet med att få familjens kläder rena – och sedan tvättmaskinen ren.Allt som till alldeles nyligen gick så lätt och enkelt i gamla maskiner...

Besviken tvätterska

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.