2016-10-01 06:00

2016-10-01 06:00

Biljettpriserna är subventionerade

BUSS:

Svar till signaturen Värmlandskort (NWT 24/9):

Kollektivtrafiken är redan i dag subventionerad med mer än 50 procent och med reskassa laddat på ett Värmlandskort blir rabatten ytterligare 20 procent på biljettpriset. Det är något som alla resenärer har möjlighet att ta del av och inte förbehållet enbart vissa grupper.

Det finns i dagsläget ingen planerad förändring av detta men vi tar med din synpunkt in i arbetet med prissättningen.

David Widlund

Marknadschef Värmlandstrafik

Svar till signaturen Värmlandskort (NWT 24/9):

Kollektivtrafiken är redan i dag subventionerad med mer än 50 procent och med reskassa laddat på ett Värmlandskort blir rabatten ytterligare 20 procent på biljettpriset. Det är något som alla resenärer har möjlighet att ta del av och inte förbehållet enbart vissa grupper.

Det finns i dagsläget ingen planerad förändring av detta men vi tar med din synpunkt in i arbetet med prissättningen.

David Widlund

Marknadschef Värmlandstrafik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.