2016-09-30 06:00

2016-09-30 06:00

Skamligt med olagligt flygstöd!

KARLSTAD:

Som skattebetalare är jag oerhört glad över att slippa betala för det olagliga flygstödet till Frankfurtflyget. Nyligen flyttade jag till en av Sveriges tio-i-topp-rankade miljöstäder. Att se flyget som kollektivtrafik skulle i denna stad säkerligen få ett löjes skimmer över sig... Tanken är dessutom uttalad av en högt uppsatt tjänsteman. Skäms!

B M

Som skattebetalare är jag oerhört glad över att slippa betala för det olagliga flygstödet till Frankfurtflyget. Nyligen flyttade jag till en av Sveriges tio-i-topp-rankade miljöstäder. Att se flyget som kollektivtrafik skulle i denna stad säkerligen få ett löjes skimmer över sig... Tanken är dessutom uttalad av en högt uppsatt tjänsteman. Skäms!

B M

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.