2016-09-30 14:58

2016-09-30 14:58

Bojkotta Ryssland!

UTRIKESPOLITIK:

Efter tv-reportaget torsdag 29/9 från Aleppo: hur kan vi svenskar överhuvudtaget tillåta att förbindelserna med Putins Ryssland får fortgå?

Bojkotta alla kontakter och varor därifrån och begär att våra politiker och vår regering gör detsamma omedelbart. Assad kan vi knappast påverka direkt, men hans uppbackare kan genom sanktioner tvingas inse att cynismen och hyckleriet är totalt oacceptabla i en civiliserad värld.

Che

Efter tv-reportaget torsdag 29/9 från Aleppo: hur kan vi svenskar överhuvudtaget tillåta att förbindelserna med Putins Ryssland får fortgå?

Bojkotta alla kontakter och varor därifrån och begär att våra politiker och vår regering gör detsamma omedelbart. Assad kan vi knappast påverka direkt, men hans uppbackare kan genom sanktioner tvingas inse att cynismen och hyckleriet är totalt oacceptabla i en civiliserad värld.

Che

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.