2016-09-30 14:39

2016-09-30 14:39

Barn får lida för jämställdhet

SAMHÄLLE:

Åh, vad det glädjer mig att du delar min åsikt angående våra barn. Jag tycker precis som du att många barn får lida för jämställdhet och karriär. Jag tycker att det är ett ansvar att få barn och i och med detta kan man inte leva samma liv som innan. Barn tar tid. Behöver närhet, lugn och ro, trygghet i ett hem. Barn är individer som skall utvecklas till en hen med sin unika personlighet. Jag önskar ett samhälle där vi kvinnor tar hand om våra avkommor under denna korta tid som vi får låna dem innan de flyger ur boet. Förhoppningsvis är de då harmoniska personer med en grundtrygghet som gör att de står med fötterna på jorden i denna turbulenta tid. Ingen är så viktig som mamma för barnen! Titta på djurvärlden, där kan en mamma ”offra” sitt liv för att skydda sina ungarna.

Tvåbarnsmamma

Åh, vad det glädjer mig att du delar min åsikt angående våra barn. Jag tycker precis som du att många barn får lida för jämställdhet och karriär. Jag tycker att det är ett ansvar att få barn och i och med detta kan man inte leva samma liv som innan. Barn tar tid. Behöver närhet, lugn och ro, trygghet i ett hem. Barn är individer som skall utvecklas till en hen med sin unika personlighet. Jag önskar ett samhälle där vi kvinnor tar hand om våra avkommor under denna korta tid som vi får låna dem innan de flyger ur boet. Förhoppningsvis är de då harmoniska personer med en grundtrygghet som gör att de står med fötterna på jorden i denna turbulenta tid. Ingen är så viktig som mamma för barnen! Titta på djurvärlden, där kan en mamma ”offra” sitt liv för att skydda sina ungarna.

Tvåbarnsmamma

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.