2016-09-29 11:25

2016-09-29 11:25

Klagomål på maten – igen...

SKOLA:

Hur tänker skolan när de ger oss äcklig mat som man inte kan äta? Det är aldrig god mat, bara någon konstig smörja som vi får. Jag vet att jag låter otacksam och alla tycker säkert att jag ska tänka på dem som inte har någon mat på bordet. Men till som faktiskt får mat kan de väl servera lite bättre mat?

Det blir att man går till Burger King eller McDonald's nästan varje matrast, för annars går man runt med en hungrig och kurrande mage resten av dagen. Så laga mat som eleverna vill ha, annars måste vi gå runt och vara svinhungrig hela dagen och det är inget kul – plus att man inte får någon energi att använda sig av på lektionerna. Det kanske kostar mer, men då skulle de tjäna in det på att mindre mat skulle slängas. Lyssna på vad vi elever vill och ta åt er av vad vi säger: ge oss bättre och godare mat!

Upprörd Tingvallaelev

Hur tänker skolan när de ger oss äcklig mat som man inte kan äta? Det är aldrig god mat, bara någon konstig smörja som vi får. Jag vet att jag låter otacksam och alla tycker säkert att jag ska tänka på dem som inte har någon mat på bordet. Men till som faktiskt får mat kan de väl servera lite bättre mat?

Det blir att man går till Burger King eller McDonald's nästan varje matrast, för annars går man runt med en hungrig och kurrande mage resten av dagen. Så laga mat som eleverna vill ha, annars måste vi gå runt och vara svinhungrig hela dagen och det är inget kul – plus att man inte får någon energi att använda sig av på lektionerna. Det kanske kostar mer, men då skulle de tjäna in det på att mindre mat skulle slängas. Lyssna på vad vi elever vill och ta åt er av vad vi säger: ge oss bättre och godare mat!

Upprörd Tingvallaelev

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.