2016-09-29 13:28

2016-09-29 13:28

Hälsovådligt med för lite sömn

SKOLA:

Att få för lite sömn kan vara en hälsorisk. Många är så trötta på morgonen att de knappt kan få i sig frukost.

Sovmorgon kan leda till bättre arbetsinsats. Om man får sova längre så orkar man mer under dagen och kan då bli mer fokuserad i skolan. Så jag anser att sovmorgon till klockan tio eller elva är bättre för alla. Därför tycker jag att skolan ska ge oss sovmorgon.

Filippa

Att få för lite sömn kan vara en hälsorisk. Många är så trötta på morgonen att de knappt kan få i sig frukost.

Sovmorgon kan leda till bättre arbetsinsats. Om man får sova längre så orkar man mer under dagen och kan då bli mer fokuserad i skolan. Så jag anser att sovmorgon till klockan tio eller elva är bättre för alla. Därför tycker jag att skolan ska ge oss sovmorgon.

Filippa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.