2016-09-27 10:13

2016-09-27 10:13

Smörgåstillverkning verkar viktigare än moderna bensinstationer

OK VÄRMLAND:

När jag såg ett tv-inslag med OK Värmlands vd där han menade att det inte behövs några fler elladdningsstationer i länet, trots att halva länet helt saknar laddningsmöjligheter, tappade jag tron på att OK Värmland kommer att finnas kvar om några år. Detta är ytterligare ett bevis att ledningen saknar visioner och framtidstro. Varje laddningsstation kostar 300 000–400 000 kronor och länsstyrelsen lämnar 50 procent i bidrag, så kostnaden är försumbar.

Många stora biltillverkare kommer inom kort att presentera ett flertal elbilsalternativ och de satsar många miljarder på att utveckla elbilar, men det verkar inte OK Värmland förstå. Om det inte går att ladda elbilar i norra Värmland vet vi i alla fall att inga turister som kör elbil kommer dit på besök.

OK Värmland driver en smörgåstillverkning som går cirka 200 000 kronor back varje år och föreningen har förlorat mer än 10 miljoner kronor sedan man förvärvade Lilla saluhallen. Vill alla medlemmar verkligen att kärnverksamheten i fortsättningen ska vara smörgåstillverkning, eller är det bensinstationer med möjlighet att tanka bilen som vi vill ha? Nästa steg blir väl att ta bort bensinförsäljningen och ersätta den med förlustbringande godistillverkning... Varför kräver inte alla medlemmar i ett upprop att Ok Värmlands styrelse byter ut ledningen till en ny ledning med framtidsvisioner så föreningen överlever framtida utmaningar. Konsum Värmland var tidigare illa ute ekonomisk men nu andas Konsum Värmland framtidstro och framåtanda efter ledningsbyte. Jag vill ha svar på varför och hur ledningen tänkt att kunna tjäna in de miljoner man förlorat på smörgåsar och varför man välvilligt tar en så stor förlust årligen?Svara på det ledningen tack!

Dietist

När jag såg ett tv-inslag med OK Värmlands vd där han menade att det inte behövs några fler elladdningsstationer i länet, trots att halva länet helt saknar laddningsmöjligheter, tappade jag tron på att OK Värmland kommer att finnas kvar om några år. Detta är ytterligare ett bevis att ledningen saknar visioner och framtidstro. Varje laddningsstation kostar 300 000–400 000 kronor och länsstyrelsen lämnar 50 procent i bidrag, så kostnaden är försumbar.

Många stora biltillverkare kommer inom kort att presentera ett flertal elbilsalternativ och de satsar många miljarder på att utveckla elbilar, men det verkar inte OK Värmland förstå. Om det inte går att ladda elbilar i norra Värmland vet vi i alla fall att inga turister som kör elbil kommer dit på besök.

OK Värmland driver en smörgåstillverkning som går cirka 200 000 kronor back varje år och föreningen har förlorat mer än 10 miljoner kronor sedan man förvärvade Lilla saluhallen. Vill alla medlemmar verkligen att kärnverksamheten i fortsättningen ska vara smörgåstillverkning, eller är det bensinstationer med möjlighet att tanka bilen som vi vill ha? Nästa steg blir väl att ta bort bensinförsäljningen och ersätta den med förlustbringande godistillverkning... Varför kräver inte alla medlemmar i ett upprop att Ok Värmlands styrelse byter ut ledningen till en ny ledning med framtidsvisioner så föreningen överlever framtida utmaningar. Konsum Värmland var tidigare illa ute ekonomisk men nu andas Konsum Värmland framtidstro och framåtanda efter ledningsbyte. Jag vill ha svar på varför och hur ledningen tänkt att kunna tjäna in de miljoner man förlorat på smörgåsar och varför man välvilligt tar en så stor förlust årligen?Svara på det ledningen tack!

Dietist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.