2016-09-27 06:00

2016-09-27 06:00

Pension snart = begravning...

VILLKOR:

Svar till Mika Takamäki (NWT 23/9):

En bra insändare om pensionsvillkoren! Nu ska folk jagas vidare upp i åldrarna av arbetsförmedlingen och försäkringskassorna, och snart blir väl pensionsåldern – något tillspetsat – synonymt med bouppteckning och begravning...

Är detta S-politik av i dag så får man ta en extra funderare på det egna politiska ställningstagandet!

Micke i Molkom

Svar till Mika Takamäki (NWT 23/9):

En bra insändare om pensionsvillkoren! Nu ska folk jagas vidare upp i åldrarna av arbetsförmedlingen och försäkringskassorna, och snart blir väl pensionsåldern – något tillspetsat – synonymt med bouppteckning och begravning...

Är detta S-politik av i dag så får man ta en extra funderare på det egna politiska ställningstagandet!

Micke i Molkom

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.