2016-09-27 15:02

2016-09-27 15:02

Lastbilar får väga upp till 74 ton

TUNG TRAFIK:

Nu har man bestämt att lastbilar ska få väga upp till 74 ton och köra på vägarna... Vägarna ska förstärkas för detta. Hur många mil vägar berör detta och hur kan man säga att det ska bli bättre miljö av det? Hur många grävmaskiner och andra maskiner går det åt att göra detta jobb? Kommer det att bli uppläggningsplatser så att man därifrån får man köra med 74 ton i lasten, eller gäller 74 ton från skogen till brukare?

Bilförare i 38 år

Nu har man bestämt att lastbilar ska få väga upp till 74 ton och köra på vägarna... Vägarna ska förstärkas för detta. Hur många mil vägar berör detta och hur kan man säga att det ska bli bättre miljö av det? Hur många grävmaskiner och andra maskiner går det åt att göra detta jobb? Kommer det att bli uppläggningsplatser så att man därifrån får man köra med 74 ton i lasten, eller gäller 74 ton från skogen till brukare?

Bilförare i 38 år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.