2016-09-27 06:00

2016-09-27 06:00

Inte undra på att vi får kaos

ASYLRÄTT:

Varför blir det sån uppståndelse för att 12 000 personer är efterlysta för att utvisas? Vi har ju, enligt EU, släppt in cirka 80 000 personer som inte har asylrätt till vårt land. Att oja sig för att 12 000 är eftersökta är lika löjligt som vår migrationspolitik är: först välkomnas alla, pass eller något annat persondokument behövs inte; sen, efter några år ska de kastas ut... Inte undra på att det blir kaos!

Per

Varför blir det sån uppståndelse för att 12 000 personer är efterlysta för att utvisas? Vi har ju, enligt EU, släppt in cirka 80 000 personer som inte har asylrätt till vårt land. Att oja sig för att 12 000 är eftersökta är lika löjligt som vår migrationspolitik är: först välkomnas alla, pass eller något annat persondokument behövs inte; sen, efter några år ska de kastas ut... Inte undra på att det blir kaos!

Per

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.