2016-09-27 06:00

2016-09-27 06:00

Felaktigt om vårdcentraler

VÄRMLAND:

Svar till signaturen Gamla tider... (NWT 23/9):

Du skarvar betänkligt med sanningen. Som riksdagsledamot har jag inget ansvar för vårdcentralerna i länet, det är landstingets ansvar. Vänsterpartiet vill inte lägga ner några vårdcentraler i Värmland. Vi vill däremot stoppa vinstjakten i välfärden. Vi ser i dag hur välfärden dräneras på resurser när riskkapitalisterna skär guld med täljkniv. Vi vill därför ha en välfärd där vinsten återinvesteras oavsett om det är en offentlig eller privat utförare. Därför ser vi fram emot vinstutredningen, som presenteras i november, om hur man kan sätta stopp för vinstjakten.

Håkan Svenneling (V)

Riksdagsledamot

Svar till signaturen Gamla tider... (NWT 23/9):

Du skarvar betänkligt med sanningen. Som riksdagsledamot har jag inget ansvar för vårdcentralerna i länet, det är landstingets ansvar. Vänsterpartiet vill inte lägga ner några vårdcentraler i Värmland. Vi vill däremot stoppa vinstjakten i välfärden. Vi ser i dag hur välfärden dräneras på resurser när riskkapitalisterna skär guld med täljkniv. Vi vill därför ha en välfärd där vinsten återinvesteras oavsett om det är en offentlig eller privat utförare. Därför ser vi fram emot vinstutredningen, som presenteras i november, om hur man kan sätta stopp för vinstjakten.

Håkan Svenneling (V)

Riksdagsledamot

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.