2016-09-24 06:00

2016-09-24 06:00

Inför rabatt för pensionärer

BUSS:

Jag är en nybliven Hammaröbo som ibland åker in till Karlstad i olika ärenden och tycker att pensionärsrabatt skulle införas på bussarna under vissa tider. Det fungerar till exempel vid tågresor, hos frisören, på teatern och i en del livsmedelsaffärer.

Värmlandstrafiks glest befolkade bussar skulle få fler resenärer om detta infördes. En liten rabatt kan innebära stor skillnad för många!

Värmlandskort

Jag är en nybliven Hammaröbo som ibland åker in till Karlstad i olika ärenden och tycker att pensionärsrabatt skulle införas på bussarna under vissa tider. Det fungerar till exempel vid tågresor, hos frisören, på teatern och i en del livsmedelsaffärer.

Värmlandstrafiks glest befolkade bussar skulle få fler resenärer om detta infördes. En liten rabatt kan innebära stor skillnad för många!

Värmlandskort

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.