2016-09-24 06:00

2016-09-24 06:00

Avdelningschef önskar kontakt

MISSBRUKSVÅRD:

Som chef för den avdelning inom Karlstads kommuns socialtjänst som ansvarar för missbruksvården, önskar jag att signaturerna Kenneth (NWT 8/9) och Arga molnet (10/9) kontaktar mig. Jag nås lättast genom kommunens växel, 054 540 00 00.

Jag vill skriva under signaturSignatur:

Marita Halvarsson

Avdelningschef

Som chef för den avdelning inom Karlstads kommuns socialtjänst som ansvarar för missbruksvården, önskar jag att signaturerna Kenneth (NWT 8/9) och Arga molnet (10/9) kontaktar mig. Jag nås lättast genom kommunens växel, 054 540 00 00.

Jag vill skriva under signaturSignatur:

Marita Halvarsson

Avdelningschef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.