2016-09-23 10:56

2016-09-23 10:56

Superiscener i centrum

KARLSTAD:

Ett stort gäng gapiga och onyktra personer har lagt beslag på fina, centralt belägna platser i Karlstad – vid Wermlandsoperan och statyerna av Selma Lagerlöf och Karl IX. Är det tillåtet att dricka alkohol på de här platserna?

Rädd

Ett stort gäng gapiga och onyktra personer har lagt beslag på fina, centralt belägna platser i Karlstad – vid Wermlandsoperan och statyerna av Selma Lagerlöf och Karl IX. Är det tillåtet att dricka alkohol på de här platserna?

Rädd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.