2016-09-23 06:00

2016-09-23 06:00

Landstinget ligger sämst

VÅRDCENTRALER:

Sveriges kommuner och landsting, SKL, har i en enkät om Värmlands vårdcentraler undersökt hur nöjda patienterna är med sina respektive vårdcentraler. I enkätsvaren sätter patienterna följande tre vårdcentraler i topp: Säffle, Töcksfors och Haga i Karlstad.

Sist av alla kommer den landstingsdrivna vårdcentralen i Eda.

Det här är något för Vänsterpartiet och Håkan Svenneling att fundera på. Han och hans parti får sedan gärna tala om varför de vill lägga ner vårdcentraler som fungerar bra, och som patienterna är nöjda med, för att ersätta dem med en landstingsledd vårdcentralsmodell som presterar sämst.

Gamla tider kommer inte tillbaka

Sveriges kommuner och landsting, SKL, har i en enkät om Värmlands vårdcentraler undersökt hur nöjda patienterna är med sina respektive vårdcentraler. I enkätsvaren sätter patienterna följande tre vårdcentraler i topp: Säffle, Töcksfors och Haga i Karlstad.

Sist av alla kommer den landstingsdrivna vårdcentralen i Eda.

Det här är något för Vänsterpartiet och Håkan Svenneling att fundera på. Han och hans parti får sedan gärna tala om varför de vill lägga ner vårdcentraler som fungerar bra, och som patienterna är nöjda med, för att ersätta dem med en landstingsledd vårdcentralsmodell som presterar sämst.

Gamla tider kommer inte tillbaka

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.