2016-09-23 06:00

2016-09-23 06:00

Får inte bygglov – huset är för fult

ESTETIK:

Lidl har länge planerat för ett bygge i Viken/Orrholmen men fått nej från Karlstads kommun. Orsak: de kunde inte presentera en tillräckligt snygg byggnad; den skulle störa Stadsparken, sas det.

Nu visar det sig att Konsum Värmland ska bygga en butik i kvarter intill...

Men hur fult ett Lidl-bygge än skulle bli hade det ändå blivit snyggare än den transformator för Karlstad Energi som nu står där! Så det estetiska argumentet var bara till för att skjuta fram beslutet till dess att Konsum hade visat upp sin skiss – nu går det helt plötsligt bra att bygga en butik nära Stadsparken!

Oops I did it again

Lidl har länge planerat för ett bygge i Viken/Orrholmen men fått nej från Karlstads kommun. Orsak: de kunde inte presentera en tillräckligt snygg byggnad; den skulle störa Stadsparken, sas det.

Nu visar det sig att Konsum Värmland ska bygga en butik i kvarter intill...

Men hur fult ett Lidl-bygge än skulle bli hade det ändå blivit snyggare än den transformator för Karlstad Energi som nu står där! Så det estetiska argumentet var bara till för att skjuta fram beslutet till dess att Konsum hade visat upp sin skiss – nu går det helt plötsligt bra att bygga en butik nära Stadsparken!

Oops I did it again

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.